Complete Xtra 500 Mbit/s download

Vul het formulier in en we bellen

je binnen 48 uur!

Getest als beste vaste netwerk

Onafhankelijk onderzoeksbureau umlaut onderzocht de downloadsnelheid, uploadsnelheid en reactietijd van vaste netwerken in Nederland. Met 947 van de 1000 punten komt Ziggo als beste uit de test.

Verkozen tot beste internetprovider

Volgens de bezoekers van Tweakers (grootste elektronica- en technologiewebsite van Nederland) is Ziggo de beste internetprovider. Al 11 jaar op een rij en we werken er iedere dag aan om ons netwerk te verbeteren. 

Super goed TV en internet

Perfecte tv mogelijkheden en haal altijd mijn internet snelheid van 1 gigabit. Gewoon belangrijk dat de installatie met goede materialen gedaan zijn. Klantenservice doet altijd hun best en werd laatst gebeld of ik tevreden ben en of ze mij ergens mee konden helpen.

Waarom kiezen voor het krachtige Giganet?

Beeldscherm Ziggo

Snel

Regio voor regio maken we 1 Gbit/s beschikbaar. Zo download, stream en onderneem je online sneller dan ooit!

Overal op de zaak of in huis perfecte wifi

Ziggo SmartWifi schakelt altijd naar de beste frequentie, verdeelt de wifi naar gebruik en kiest automatisch het snelste wifi-punt.

Klaar voor de toekomst

We zijn steeds meer online en het liefst allemaal tegelijk. Daarom verbeteren en vernieuwen we ons GigaNet continu. Zo zijn we klaar voor de toekomst.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van Ziggo Zakelijk?

Met een zakelijk abonnement heb je altijd alles wat je nodig hebt om op volle kracht te ondernemen. Zo profiteer je o.a. van gratis SmartWifi pods, blijf je jezelf ontwikkelen met Unlimited Learning en krijg je 24/7 ondersteuning van onze zakelijke klantenservice: Business Crew.

Wil je meer weten? Laat je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk op.

Wat voor internetverbinding biedt Ziggo Zakelijk?

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Niet voor niets zijn we al 11 jaar op rij de beste internetprovider volgens Tweakers.

Hoe kan ik overstappen?

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens aan ons aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Je kan natuurlijk ook altijd zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen.

Krijg ik nieuwe apparatuur zoals een modem of mediabox?

Als onderdeel van de omzetting doen we kosteloos een check van de apparatuur die je van Ziggo gebruikt. Is je huidige modem of mediabox niet meer geschikt voor je nieuwe abonnement? Dan krijg je een nieuwe. Uiteraard inclusief de garantie dat wij het kosteloos voor je installeren wanneer je er niet helemaal uit komt.

Kan ik mijn huidige telefoonnummer meenemen?

Uiteraard. Als je nu al vaste telefonie afneemt en je kiest voor Zakelijk Vast Bellen voor je nieuwe zakelijke abonnement, zorgen wij ervoor dat je nummer hetzelfde blijft. Ook instellingen zoals nummervermelding en/of nummerherkenning blijven zoals ze nu zijn. Wel zo makkelijk.

Onze Business Partners zorgen voor een naadloze overstap!

logo-business-partners-ziggo-zakelijk